Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici"


Stagiunea Concertistică 2021-2022

Image

Concerte

Image
 
 

ATENȚIE! REGULI NOI DE ACCES LA EVENIMENTE!

Rugăm respectuos toți spectatorii să țină cont de hotărârea CNESP din 09. 09. 2021, conform căreia la intrare în edificiu trebuie prezentat unul din următoarele documente:
- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 
- act care demonstrează rezultatul negativ al testului RT-PCR 
- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire 
- act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVID-19.
* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

De Ziua Națională a Republicii Cehe
Concert Simfonic

    Ambasada Republicii Cehe în Chișinău și Filarmonica Națională Serghei Lunchevicianunță un concert simfonic De Ziua Națională a Republicii Cehe. Evenimentul va aduce în fața publicului renumita pianistă de origine cehă Jitka Čechová. Absolventă a instituțiilor superioare din Praga, Paris, Freiburg, laureată a numeroase concursuri internaționale, Jitka Čechová și-a etalat talentul pe scene din întreaga lume colaborând cu orchestre de prestigiu. Este membră a legendarului grup Smetana Trio fondat în 1934 de celebrul pianist Josef Pálenícek, realizând o serie de înregistrări solo și de cameră pentru case de discuri naționale și internaționale. Concertul va fi oferit de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, director artistic și prim-dirijor Mihail Agafița.

   În program: A. Dvořák - Trei Dansuri Slave, J. Pálenícek - Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră de cameră în Do Major, B. Smetana - Poemul Simfonic Vltava”.  

Image

Parteneri

EchipamenteProfesionale de Lumini

EchipamenteProfesionale de Lumini

Tickets Online

Tickets Online

Tickets Online

Tickets Online

Image

Renaștem Filarmonica, Renaștem Împreună!

Image
Image
Grație lor la momentul actual 08.10.2021 am colectat pe contul și în casa filarmonicii suma de 4173971  lei!
Image