Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici"

Image
Image

Concerte

Image
 
 

ATENȚIE! REGULI NOI DE ACCES LA EVENIMENTE!

Rugăm respectuos toți spectatorii să țină cont de hotărârea CNESP din 09. 09. 2021, conform căreia la intrare în edificiu trebuie prezentat unul din următoarele documente:
- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 
- act care demonstrează rezultatul negativ al testului RT-PCR 
- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire 
- act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVID-19.
* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
 
   Festivalul Internațional NOPȚILE PIANISTICE
Concert Simfonic
 

Celebrul Festival Internațional NOPȚILE PIANISTICE din Moldova - Marea Neagră, derulat anul acesta între 28 septembrie - 29 octombrie, invită toți iubitorii de muzică bună să ia parte la acest reputat și important eveniment cultural. Lansat cu 19 ani în urmă la inițiativa Alianței Franceze din Moldova în colaborare cu Ambasada Franței, festivalul se bucură de o istorie bogată și mare succes.

Ediția anului acesta, dedicată celor 250 de ani de la nașterea marelui L. van Beethoven, va debuta cu un extraordinar concert simfonic, ce va aduce în fața publicului un nume notoriu al culturii muzicale, dirijorul de talie mondială - MISHA KATZ (Franța), și tânărul pianist JOHN GADE - un promițător reprezentant al tinerii generații. Pe scena Palatului Republicii va răsuna un program muzical variat, creații semnate de: M. Glinka, S. Rahmaninov, Ch. Gounod, G. Bizet, în interpretarea Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naționale „S. Lunchevici”.

Casa de Bilete: 079-740-275  

 

Deschiderea Stagiunii Concertistice 2021-2022  și Gala Excelenței Muzicale-2021

     Filarmonica Națională S. Lunchevicivă invită la un important eveniment cultural marcat de DESCHIDEREA STAGIUNII CONCERTISTICE 2021-2022 și GALA EXCELENȚEI MUZICALE 2021, unde vor fi distinși cei mai activi, devotați și consacrați oameni ai artei muzicale.  Vom aduce omagiu notorietăților din domeniul muzical printr-un concert vocal-simfonic cu participarea faimoaselor colective: Capela Corală Academică „Doina”, condusă de Ilona Stepan și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, sub bagheta dirijorală a lui Mihail Agafița, și soliștii: Tatiana Costiuc (soprano), Lilia Istratii (mezzo-soprano), Ion Timofti (tenor), Andrei Otean (bariton).

    În program - SIMFONIA NR. 9 de LUDWIG VAN BEETHOVEN, considerată cea mai mare capodoperă a compozitorului și una din cele mai grandioase creații simfonice ale literaturii muzicale universale.  Beethoven a vorbit lumii despre lume, în felul său aparte de a simți și a gândi, și nu doar în limbaj instrumental, ci și vocal-simfonic. Prin această simfonie, vom dărui publicului o doză de optimism și încredere, în aceste momente excepționale ce zbuciumă întreaga planetă, și vom reflecta despre pacea, iubirea și înfrățirea omenirii. 
Casa de Bilete: 079-740-275  

 
Festivalul-Concurs Televizat al Tinerilor Interpreți de Muzică Populară „Prezintă Orchestra Folclor", ediția a VI-a
 

Festivalul-Concurs Televizat al Tinerilor Interpreți de Muzică Populară „Prezintă Orchestra Folclor”  vă invită pe 7 octombrie în sala Palatului Republicii pentru a descoperi împreună noii promotori ai muzicii folclorice. Alături de tinerii interpreți care își vor etala talentul, vă așteaptă o seară de muzică vie și autentică cu renumita Orchestră de Muzică Populară Folclor, condusă de maestrul Petre Neamțu, și artiști reputați precum Vasile Iovu (nai), Anatol Nunu (trompetă), Larisa Ungureanu, Nicolae Chiper (trompetă).

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment important ce contribuie la promovarea şi valorificarea folclorului muzical!


Casa de Bilete: 079-740-275  

   Festivalul Internațional NOPȚILE PIANISTICE
Concert Simfonic
 

  Festivalul Internațional NOPȚILE PIANISTICE din Moldova - Marea Neagră, ediția a 19-a, continuă cu un minunat concert simfonic marcat de performanța pianiștilor CORINA LUPAȘCO (R. Moldova) și GUILLAUME VINCENT (Franța). Va evolua Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, la pupitrul dirijoral se va produce reputatul maestru MIHAIL AGAFIȚA (R. Moldova).

 Programul muzical va cuprinde: Danse bacchanale de C. Saint-Saëns și două capodopere ale repertoriului pianistic - Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră în fa minor de  F. Chopin și Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră în re minor de S. Rahmaninov.

Casa de Bilete: 079-740-275  

Image

Parteneri

EchipamenteProfesionale de Lumini

EchipamenteProfesionale de Lumini

Tickets Online

Tickets Online

Tickets Online

Tickets Online

Image

Renaștem Filarmonica, Renaștem Împreună!

Image
Image
Grație lor la momentul actual 31.08.2021 am colectat pe contul și în casa filarmonicii suma de 4163971  lei!
Image